ചേരുവകള്
- കോഴി - 1 കിലോ
- തക്കാളി - 5 എണ്ണം
- സവാള - 500 ഗ്രാം
- പച്ചമുളക് - 8 എണ്ണം
- മഞ്ഞള്പ്പൊടി - ഒരു നുള്ള്
- മുളക്പൊടി - 1 ടേബിള് സ്പൂണ്
- കുരുമുളക് പൊടി - 1/2ടീസ്പൂണ്
- ഉപ്പ് - പാകത്തിന്
- കറാമ്പൂ, കറാമ്പട്ട, ഏലക്കായ - 5 ഗ്രാം വീതം
Ruchikoottu Recipes are a collection of traditional dishes from the state of Kerala. Enjoy the authentic flavors of egg, fish, meat as well as fresh vegetables, coconut and other locally-sourced ingredients. Try something new, like Pathiri or Stew with Appam, and discover the deliciousness of Kerala cuisine. © Keve Tech 2011-2024